Höstens Friidrottsskola är över och det känns tråkigt, för just nu har vi inga Sportskolor igång på Barnens Sportskola.

Därför bjuder jag in alla barn och föräldrar att springa pannlampslöpning med oss lördagen 14 november kl.18.00 med samling vid Lilla barnbackens vindskydd i Hammarbybacken. Ingen föranmälan krävs och det är alldeles gratis att delta. 

Pannlampslöpningen 14/11: Rundan är ca 400 meter lång och ni föräldrar kan stå i backen och se ert barn springa eller göra ert barn sällskap. Vi har även pannlampor att låna. Har ni egna pannlampor-ta gärna med dem.(Rundan är markerad med röda blinkande hjärtan)

Vi tycker det vore trevligt om ni tog med er fika, som något varmt att dricka samt även kanske något att grilla. Kom ihåg ved eller grillkol om ni väljer att grilla. (Möjligheten att grilla finns vid vindskyddet)

Pannlampslöpning 14/11 kl.18.00

Var: Hammarbybackens barnbacke (samling vindskyddet)

När?: Lördag 14/11 kl.18.00

Regler gällande covid-19: Folkhälsomyndigheten uppmuntrar till aktiviteter utomhus och det är viktigt för våra barn att röra på sig, varje dag, trots den situation vi befinner oss i. Här kan ni läsa mer om Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

PS! Vårens Friidrottsskola börjar onsdagen 21 april och vi har redan öppnat anmälan. Vi endast 10 platser kvar till vårens Friidrottsskola.
Här finner ni anmälan: HÄR

Friidrottsskolan vid Hammarbyhöjdens IP
Kategorier: Barnens Sportsskola

Relaterade inlägg

Barnens Sportsskola

Pandemin är den perfekta tiden för friluftsliv med familjen

Pandemin har medfört att många fritidsaktiviteter för både barn och vuxna ställts in. Detta har medfört att både barn och vuxna är understimulerade på fritidsaktiviteter som man kan göra ute. Friluftsliv är en aktivitet som Läs mer…

Barnens Sportsskola

Fröken-Linda invald ledamot i Upplands skidförbund

Det känns hedrande att jag blivit invald som ledamot i Upplands skidförbund. I mitt uppdrag som ledamot vill jag förbättra och stärka barn och ungdomsverksamheten. Uppland har idag en väldigt bra och fungerande verksamhet för Läs mer…

Barnens Sportsskola

Fröken-Linda SM-guld i fristil på rullskidor

Vilken helg vi haft på Barnens Sportskola och Fröken Linda har varit nere i Lidköping och deltagit i fristils-SM på rullskidor. Sommaren är den bästa och roligaste tiden att vara fysiskt aktiv. Långa dagar, semester Läs mer…