Tack för denna vinter-vi är tillbaka vintern 2022 igen😃🎿❄

Årets Alpina skidskola är över för denna vinter och senaste vecka var det dags för avslutning. I torsdags bjöd vädret på utmanande väder med snöstorm. Många barn var på plats, trots allt. 

Tyvärr kommer inte Hammarbybacken att öppna igen för säsongen, men det fungerar alldeles utmärkt att åka i backen ändå, och det blir riktigt bra träning för barnen att gå uppför backen, istället för att ta liften. Vi på Barnens Sportskola gillar starka muskler och att gå uppför Hammarbybacken med skidutrustning på, ger garanterat starka barn och framför allt starka ben! Ta tillfället i akt med andra ord. 

Då nu vintern kom tillbaka måste vi skjuta fram vår “Pröva-på-Friidrott” till tisdagen 30 mars kl.17.00 för barn 4-6 år och kl.18.00 7-10 år. Vill ni delta i detta tillfälle är att bara att dyka upp Tisdagen 30 mars vid Hammarbyhöjdens IP i Hammarbyhöjden, adress: Finn Malmgrens väg 45, 121 46 Johanneshov.

Är ni intresserade att anmäla ert barn till vår Friidrottsskola, så har vi glädjande nyheter då vi nyss lagt till en grupp till kl.17.00 för barn 3-6 år och vi har bara 12 platser, så det är först till kvarn som gäller. 

Vi har även Friidrottsskola vid Östermalms IP på söndagar som börjar söndagen 25 april med mig, Fröken-Linda och min tidigare elev Alexander som friidrottslärare och här har vi platser kvar.

Här finner ni mera information om vårens Friidrottsskolor och anmälan: HÄR

Önskar er en fortsatt fin vinter och vi ser framemot att träffa er igen snart!

Sportiga hälsningar,

Fröken-Linda med supercoacher

Så här såg det ut på torsdagens Alpina skidskola i snöstormen:                                                                                                             
Toppen av barnbacken
Korvgrillningen var populär och uppskattades av både barnen och föräldrarna. Tack Selmas och Miltons föräldrar, för hjälpen med grillen som ni löste så kreativt.