Fröken & Inspiratör som inspirerar barn och ungdomar till rörelseglädje

Fröken-Linda är fröken och inspiratören som vill göra Sveriges barn aktivare och friskare. Hennes mål är att ge våra barn och ungdomar en bra start i livet, fylld med idrott, gemenskap, inspiration och glädje, precis som hon själv fick. I grunden är Linda lärare i idrott och hälsa, entreprenörskap, ekonomi och engelska med både dykarcertifikat, jägarlicens, personlig tränare och skidcoach på både längdskidor och alpint.

Linda är en sann eldsjäl som har tagit chansen att göra vad hon själv brinner för och detta har resulterat i flertalet olika projekt. Varje år arrangerar hon Barnens Sportdag med närmare 1000 barn på startlinjen. Barnens Sportdag, är en del i Lindas vision, att tillsammans skapa Sveriges aktivaste och friskaste stadsdel. (Hammarby Sjöstad i Stockholm)

När det inte är Barnens Sportskola eller Barnens Sportdag, för barn står träning för både vuxna och barn på schemat. På sommaren anordnas Sportläger, då barn och ungdomar får pröva på olika sporter tillsammans. Linda är även gymnasielärare samt håller i ICA Running Club för vuxna, tränar företagsanställda på ett flertal stora företag och tränare för Stockholms Rullskidsklubb. Linda är även “peppare” för stiftelsen Generation Pep, som arbetar med barns och ungas hälsa och som grundats av kronprinsessparet.

Med hjälp av glädje, engagemang och gemenskap bygger Linda sina verksamheter och under 2013 bar detta frukt. Då nominerades hon till Guldhjärtat samt Barn & Ungdomspriset för sitt engagemang för barns och ungdomars hälsa. År 2017 nominerades Linda igen, till Svenska Barn och ungdomspriset av sjöstadens barnfamiljer.

Häng med du också!

Varma och sportiga hälsningar

Fröken-Linda 

(Linda Forsström)