Jippie!! Barnens Sportskola får förstärkning till sitt ledarteam! Låt oss presentera vår nya Supercoach: Jenny Ramstedt.

Jag är extra glad att kunna berätta: Barnens Sportskola växer med både antalet nya superstars till vår verksamheter och nya supercoacher.

Det är nu klart att min vän, konkurrent i både löparspåret och skidspåret, idrottsfantasten och alltid glada, positiva Jenny Ramstedt, tackat Ja till att ingå i vårt superteam!

Jenny kommer att arbeta som skidlärare för oss i vinter och framöver även med våra övriga sportskolor. Jenny kommer med sitt stora intresse för idrott och med sann idrottsglädje inspirera våra Superstars.

Jag är väldigt glad att ha Jenny Ramstedt i mitt team- en sann idrottsfantast med massor av härlig positiv energi, som kommer att göra vårt ledarteam ännu bättre. Jenny lyckas även kombinera familjelivet och heltidsjobb med idrottande på hög nivå, vilket visar att allt är möjligt om viljan finns! Dessutom finns det massor av energi kvar hos Jenny att även inspirera våra Superstars!

Välkommen med i Superteamet Jenny Ramstedt! Jag är så glad att ha med dig i mitt fantastiska team!

 

Linda Forsström

Huvudcoach och Grundare av Barnens Sportskola