Jippie!! Barnens Sportskola får förstärkning till sitt ledarteam! Låt oss presentera vår nya Supercoach: Jenny Ramstedt.

Jag är extra glad att kunna berätta: Barnens Sportskola växer med både antalet nya superstars till vår verksamheter och nya supercoacher.

Det är nu klart att min vän, konkurrent i både löparspåret och skidspåret, idrottsfantasten och alltid glada, positiva Jenny Ramstedt, tackat Ja till att ingå i vårt superteam!

Jenny kommer att arbeta som skidlärare för oss i vinter och framöver även med våra övriga sportskolor. Jenny kommer med sitt stora intresse för idrott och med sann idrottsglädje inspirera våra Superstars.

Jag är väldigt glad att ha Jenny Ramstedt i mitt team- en sann idrottsfantast med massor av härlig positiv energi, som kommer att göra vårt ledarteam ännu bättre. Jenny lyckas även kombinera familjelivet och heltidsjobb med idrottande på hög nivå, vilket visar att allt är möjligt om viljan finns! Dessutom finns det massor av energi kvar hos Jenny att även inspirera våra Superstars!

Välkommen med i Superteamet Jenny Ramstedt! Jag är så glad att ha med dig i mitt fantastiska team!

 

Linda Forsström

Huvudcoach och Grundare av Barnens Sportskola

Kategorier: Barnens Sportsskola

Relaterade inlägg

Barnens Sportsskola

Receptet till våra nyttiga chokladbollar

På våra sportskoleavslutningar bjuder alltid Fröken-Linda på chokladbollar och här kommer receptet på de “berömda, goda samt nyttiga” chokladbollar: Lindas nyttiga chokladbollar 1 paket dadlar (torkade som du finner i kyldisken) 1 påse torkade ekologiska Läs mer…

Barnens Sportsskola

Friidrott-den bästa fysiska grunden för ditt barn

Friidrott och gymnastik ses ofta som de idrotter som ger barn och ungdomar den bästa fysiska grunden för vidare idrottslig utveckling. Fokus inom friidrottsträning för barn ligger på träning av basfärdigheter, och det är en Läs mer…

Barnens Sportsskola

Vi bjuder in till pannlampslöpning på lördag 13/11 kl.18.00

Höstens Friidrottsskola är över och det känns tråkigt, för just nu har vi inga Sportskolor igång på Barnens Sportskola. Därför bjuder jag, Fröken Linda, in alla barn och föräldrar att springa pannlampslöpning med oss lördagen 13 Läs mer…