Nu känner vi att hösten är här och kvällarna blir både kallare och mörkare. Vi går mot mörkare tider. Då det är som allra mörkast och riktigt läskigt ute i skogen, då är det dags för Pannlampslöpning.

Lördagen 18 november kl.18.00 ses vi vid Hammarbybacken för Pannlampslöpning. Samlingsplatsen är vid grillen i barnbacken. Från denna plats startar en runda på cirka 400 meter ut i skogen. För att barnen skall hitta har vi markerat banan med röda blinkande hjärtan. Vi har även pannlampor som vi lånar ut, men har ni en egen pannlampa, ta gärna med den, eftersom Förra året var det 80 barn som var ut och sprang i skogen. Efter pannlampslöpningen bjuder vi alla barn på korv med bröd. Det är gratis att delta i vår pannlampslöpning och ingen föranmälan krävs-det är bara att dyka upp! Efter pannlampslöpningen bjuder vi på varm korv till de 100 första som kommer.

Pannlampslöpningen 18/11: Rundan för detta år är ny och ca 400 meter lång och ni föräldrar kan stå i backen och se ert barn springa eller göra ert barn sällskap. Vi har även pannlampor att låna. Har ni egna pannlampor-ta gärna med dem.(Rundan är markerad med röda blinkande hjärtan)
Vi tycker det vore trevligt om ni tog med er fika, som något varmt att dricka samt även kanske något att grilla. Vi har grillen varm från kl.18.00 Möjligheten att grilla finns vid vindskyddet

Pannlampslöpning 18/11 kl.18.00

Var: Hammarbybackens barnbacke (samling vindskyddet)

När?: Lördag 18/11 kl.18.00

PS! Våren 2024 års Friidrottsskola börjar onsdagen 17 april och söndagen 21 april och vi har redan öppnat anmälan.
Här finner ni anmälan: HÄR

Friidrottsskolan vid Hammarbyhöjdens IP