Linda Forsström är fortsatt huvudcoach och grundare för den nya verksamheten. Linda berättar att hon gör namnbytet till Barnens Sportskola för att tydligare visa vad företaget faktiskt sysslar med. Hon har nu även fått förstärkning i sitt lärarteam med idrottslärarna Elin McCallan, Elisabet Pärsdotter Westman och Alexandra Martin.

Från juni 2017 byter Knatteträning namn till Barnens Sportskola och i samband med namnbytet avslöjar grundaren och barncoachen Linda Forsström om en hel del förändringar i hennes barnträningskoncept. Linda har fått nya kollegor till sitt team och är mycket stolt över att kunna presentera idrottslärarna Elin McCallan, Elisabet Pärsdotter Westman och Alexandra Martin till sitt team. Hon berättar att Elin, Elisabet och Alexandra är mycket erfarna och kunniga idrottslärare med flera års erfarenhet från skolan, föreningslivet samt som idrottare. Elin McCallan är en duktig längdskidåkare och löpare, Elisabet arbetar till vardags med sitt företag PTplus och duktig swimrun-löpare. Alexandra Martin är Lindas studiekompis som arbetat flera år inom träningsbranschen i Sverige och internationellt.

— Tillsammans kommer vi att skapa barnträning i världsklass och under 2018 kommer vi att expandera kraftigt, då vi nu byggt upp ett grymt team, berättar Linda Forsström.

Barnens Sportskola drivs och ägs utav Linda Forsström, som är nöjd över den nya företagskonstellationen som medför att hon nu har full insyn i företagets alla verksamheter och ekonomi. Linda berättar att en del i de nya förändringarna är att hon tidigare inte hade insyn i det företaget som Knatteträning och Knatteloppet drevs i, vilket medförde att hennes verksamheter blev lidande.

Nu får Linda Forsström tillsammans med sina bästa och mest kompetenta kollegor driva och utveckla Barnens Sportskola, som för Linda är hennes stora kall i livet.

— Jag vill ge barnen som går i mina idrottsskolor en positiv syn till idrotten och en livslång passion, att barnen skall finna idrotten som en naturlig del i deras vardagen.

Med hjälp av glädje, engagemang och gemenskap bygger Linda sina verksamheter och under år 2013 bar detta frukt. Då nominerades hon till Guldhjärtat samt Barn & Ungdomspriset för sitt engagemang för barn och ungdomars hälsa. År 2017 nominerades Linda till Svenska Barn och ungdomspriset av sjöstadens barnfamiljer.

Häng med du också!

Alla är välkomna!

Varma och sportiga hälsningar

Linda Forsström

 

 

Kategorier: Barnens Sportsskola

1 kommentar till ”Knatteträning byter namn till Barnens Sportskola”

Marko Kangas · 27 juni, 2017 kl. 12:23

Härligt Linda! Hoppas på en sportfylld sommar med många aktiva barn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Barnens Sportsskola

Vi bjuder in till pannlampslöpning på lördag 13/11 kl.18.00

Höstens Friidrottsskola är över och det känns tråkigt, för just nu har vi inga Sportskolor igång på Barnens Sportskola. Därför bjuder jag, Fröken Linda, in alla barn och föräldrar att springa pannlampslöpning med oss lördagen 13 Läs mer…

Barnens Sportsskola

Dags att göra intresseanmälan inför vinterns Alpina Skidskola

Alpina Skidskolan kommer tillbaka vintern 2022. Vi öppnar anmälan för vinterns skidskolor söndagen 7 november kl.9.00 för er som gjort en intresseanmälan för Skidskolan. Tisdagen  9 november kl.9.00 öppnas anmälan till våra kunder som prenumerera Läs mer…

Barnens Sportsskola

Bara 2 av 10 barn når den dagliga dosen för fysisk aktivitet

Hur mycket rör sig barn idag? Internationella riktlinjer från Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar att barn från fem år ska ägna sig åt måttlig till hög fysisk aktivitet minst 60 minuter per dag i genomsnitt, men trots Läs mer…